Säsongen 2011 har inletts!

På grund av en del tekniska bekymmer gällande hemsida och blogg, samt stor tidsbrist har vi inte bloggat aktivt här under sommaren. Detta tänker vi dock ändra på nu!

För att summera allt som har hänt hittills. Vi hade en hektisk vår med massa planering och förberedelsearbete inför sommaren. Det var kul, men ännu roligare var det att komma upp till Rättvik igen och Gammelgården! En veckas förberedelsearbete kulminerade i öppningsdagen den 13 juni, och nu har vi haft öppet i drygt tre veckor.

Vi har hunnit haft två fantastiska konserter, en med Jenny Almsenius och en med Third Brother. Vi har också klarat av det årliga midsommarfirandet med bravur, och vi har provat vårt mobila café två gånger på Tisdagskul här i Rättvik!

Med en massa nytt folk och nya influenser känns det som att vi utvecklas väldigt mycket och i en positiv riktning. Samtidigt månar vi mycket om vår kärna i verksamheten: vi vill erbjuda gott fika som är tillverkat från grunden och på platsen, direkt av närproducerade och ekologiska livsmedel!

Nu har högsommaren äntligen kommit till Rättvik, och turistsäsongen börjar varva igång. Framför oss har vi nu närmast konsert med Vilde & Treva ikväll kl 19, två unga folkmusikgrupper som är fantastiskt duktiga! Nästa vecka kommer Sofie Livebrant tillbaka på måndag, Ethnolägret spelar på tisdag, och Olov Johansson & Catriona McKay på torsdag. Vi kommer också att slå upp portarna för vår nya nisch Bed & Breakfast i Skogshuggarkojan!

Med detta sagt välkomnar vi er alla till oss på Nyfiket och vi hoppas att ni kommer att följa oss här på vår blog!

Många kramar från Nyfiket crew!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s