Tonova erätter Kolonien imorgon torsdag

Hej kära vänner av Nyfiket! Här kommer en påminnelse om att Tonova kommer att spela istället för Kolonien imorgon torsdag klockan sju. Kolonien har tyvärr fått förhinder och vi är så glada att Tonova kunde ställa upp och spela hos oss igen!

Helt klart en favorit i repris.

Tonova, 2012 maj, 2

 

Tonova är vokalgruppen som med endast sina egna röster formar en samstämd helhet där alla fem sångarna även är skickliga solister. Sånggruppen bjuder sin publik på en underhållande show som samtidigt rymmer stämningsfull musik och på så sätt får publiken följa med på en musikalisk resa genom både glädje och allvar. Repertoaren spänner sig över såväl pop och soul som visa och country och en hel del arrangemang är skrivna av gruppen själv.

Tonova bildades 2011 via en kurs som The Real Group höll i uppe vid Musikhögskolan i Piteå där flera av sångarna studerat. Det var givet för alla i gruppen att de skulle sjunga ihop och genom det formades gruppen och har sedan dess bland annat haft två turnéer, deltagit vid The Real A Capella Festival 2012 och mött stående ovationer på flera av deras konserter. Inom Tonova finns en stor samlad erfarenhet av stämsång och musik t.ex. som kör bakom Sissel Kykjebö och Benny Anderssons samt turnéer i USA och Japan.

Konserten början kl 19.
Entré: 120 kr
Student/pensionär: 100 kr.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s