Säsongspremiär med öppningserbjudande!

Infarten till Nyfiket

Och så var den äntligen här; sommarens första kafédag! I dagarna fem har vi målat trädgårdsmöbler, bakat kakor, spettat fast brevlådor, lagat cyklar, matat surdegar, planterat grönsaker, målat skyltar och kavlat bullar och – ja, allt sådant som behövs för att kunna ge våra gäster en fullständig upplevelse av Nyfiket. Dessutom har vi skickat iväg ett gäng till mässan Framtidslandet i Orsa för att sälja fika där.

Nöjd Hannes vid försäljningsdisken

Nöjd Hannes vid försäljningsdisken

Chokladkaka Roigart, morotskaka och rabarber-myntakaka

Chokladkaka Roigart, morotskaka och rabarber-myntakaka

I köket står Alva-Lou och brassar på med dagens lunch, som består av potatis- och purjolökssoppa med vitlöksdoftande färskostcreme och nybakad focaccia. På kakfronten stoltserar vi idag med glutenfri morotskaka, en stilig rabarber-myntakaka och den kryddiga, kladdiga chokladkaka Roigart. Dessutom finns tre sorters småkakor, tuttul och mackor för den hugade.

 

Öppningserbjudande: kaffe ingår vid köp av fika eller lunch.

Vädret kom enligt beställning och är strålande soligt med en lätt bris över tunet. Fåglarna sjunger, det doftar av choklad och kanel från köket och syrener och midsommarblomster från trädgården. Mer än så är onödigt att försöka beskriva, en dag som den här på Nyfiket kan inte uttryckas i ord – den måste upplevas här. Kom och få dig ett smakprov!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s