2 veckor senare…

Tiden går fort när man har roligt (och mycket att göra…). Nu har vi haft öppet i två veckor redan, och det känns som att sommaren kommer att flyga förbi i raketfart!

Midsommar var en riktig explosion av människor, och nu verkar tillvaron ha gått in i någon slags efterdyningarnas vakuum. Men det är ett bra tillfälle för oss att ladda upp inför det som komma skall!

Sergio Crisóstomo, Hanna Lindblom och Simon Stålspets spelar i Tröskladan

Vi har redan haft två kanonbra konserter. I torsdags spelade Akuvejo, en multiinstrumental duo, folkmusik i Tröskladan och veckan dessförinnan fick vi njuta av portugisiska melodier av Duo Crisóstomo & Stålspets.

Gårdsbutiken dröjde det ett tag med, men nu finns den uppe och vi säljer både hembakt surdegsbröd såväl som vackra bruksföremål från lokala hantverkare.

Nya, spännande bakverk och rätter har smugit sig in på menyn. Eller vad sägs om potatismuffins med ost från Hansjö till lunch? Och kanske en friand med mandelmjöl och nektariner till efterrätt? Men frukta icke, många klassiker kvarstår också, som exempelvis vår kladdiga Chokladkaka Roigart med chili och kanel.

Nejra spelar på torsdag 28 juni kl 19.00

Den här veckan har vi dessutom en fantastisk uppsättning konserter. På torsdag spelar Nejra hos oss. Det blir solosång och pianospel med influenser av Tori Amos och Regina Spektor. På fredag gästas vi av inga mindre än Esbjörn Hazelius och Johan Hedin. Två folkmusikveteraner som garanterat levererar! Och på söndag kan du lyssna på Nicor, en duo som spelar folkmusik i Näckens tecken. Alla konserter börjar kl 19.00.

Så om du inte har hunnit ta dig hit än hoppas vi att du gör slag i saken och hälsar på oss! Du är åtminstone varmt välkommen!

Hannes på Nyfiket

1 tanke på “2 veckor senare…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s