Vi har fått stipendium!

Nu är vi tillbaka på Gammelgården!

Vi har fått höra att vi börjar ses som ett sommartecken för många rättvikare. När Nyfiket-gänget har kommit och satt igång – då har sommaren börjat!

Under de första dagarna har det hänt mycket, både positivt och negativt. Allt från maskinhaveri till stipendieutdelning. Javisst, ni läste rätt. Nyfiket har fått stipendium!

Stipendiet utdelades av Marie Hedbergs minnesfond. Marie var en eldsjäl i Rättvik som tyvärr gick bort i alldeles för unga år. Till hennes minne instiftades en fond för att stötta och uppmuntra unga eldsjälar och kulturlivet i Rättvik. Och lite tidigare i veckan fick vi ett samtal från minnesfonden, där de berättade att de ville tilldela oss detta!

Så i onsdags morse, på självaste nationaldagen, kom representanter från styrelsen och överlämnade pengar och blommor till Hannes, Ylva och Josefin (se bild) som var på plats.

Glada stipendiater framför Parstugan på Gammelgården

Vi är så klart oerhört glada, stolta och ärade över att ha mottagit det här stipendiet! Det känns väldigt roligt att vi blir uppmärksammade för det vi gör och det motiverar oss att arbeta ännu hårdare för det vi tror på: att göra gott fika på bra lokala råvaror och skapa en unik kulturell mötesplats i Rättvik.

Fler blogginlägg kommer, så stay tuned!
/Hannes

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s