Uppstart 2012

Gräset gror, trädens knoppar brister och kvällarna är ljusa och ljumma. Med andra ord: sommaren står för dörren! Och vad betyder det? Jo, ännu en skön säsong med Nyfiket på Gammelgården! Med utsökta kakor och grymt bra konserter satsar vi på att göra den bästa säsongen hittills!

För er som har följt utvecklingen av Nyfiket har ni kanske märkt av några förändringar. Hemsidan ser annorlunda ut, konsertkonceptet något annorlunda, och så har vi ett nytillskott i styrgruppen och välkomnar varmt Magnus! Men i grund och botten är det samma Nyfiket som kommer hålla portarna på Gammelgården öppna i sommar.

Vi har sammanträtt under våren, i studentlyor i Uppsala, via skype från Uganda, och på svenska flottans segelfartyg Falken för att diskutera och planera inför sommaren.

Vi har framför allt ett fantastiskt konsertprogram som vi är stolta att erbjuda i sommar, ta er en titt och boka in era favoriter redan nu! Menyn kommer också att vidareutvecklas och vi kommer att erbjuda mer mackor och utöka kaksortimentet. Örtagården har redan förberetts och kommer stå i full blom om bara några veckor hoppas vi!

Bed & Breakfast i Skogshuggarkojan introducerade vi försiktigt förra sommaren, och vi rekommenderar starkt att ni provar på detta! Somna vid brasan och vakna med morgondopp i Siljan! ”Upplevelsen av levande eld är något allmänmänskligt”, som en stor filosof på Gammelgården en gång sade.

Vi öppnar måndag den 11:e juni, och har öppet varje dag mellan kl 11.00 och 17.00. Konsertkvällar har vi förlängda öppettider.

Så varmt välkomna till oss på Gammelgården i Rättvik i sommar!
Kramar från Nyfiket

1 tanke på “Uppstart 2012

  1. Änntligen, härligt, nuuu är sommaren här, ska bli så spännande med alla underbara konserter o goda fika, finns inget bättre Chai The 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s